Meld afbud

Hvis du bliver forhindret i at møde op til din planlagte aftale, er det vigtigt, at du kontakter klinikken og melder afbud hurtigst muligt, og senest to dage før den aftalte tid. Derved kan en anden patient få glæde af tiden, ligesom du selv kan få gavn af andre patienters afbudstider.

Derfor er det vigtigt at melde afbud 

Undlader du at melde afbud i tide, kan vi ikke tilbyde tiden til en anden, og tiden vil derfor være spildt. For at undgå dette, opkræver vi et udeblivelsesgebyr på 250 kr. ved udeblivelse uden rettidigt afbud. Gebyret er ikke ment som en straf, men som en tilskyndelse til at huske at melde afbud i tide, så en anden kan få glæde af tiden. 

Sådan melder du afbud 

Du melder afbud ved at kontakte klinikken i telefonåbningstiden på tlf. 86 19 19 18. Så kan du samtidig aftale en ny tid.

Hele døgnet kan du desuden indtale en besked om dit afbud på vores telefonsvarer. Husk at oplyse dit cpr-nummer samt hvilken tid, du melder afbud til.

Alternativt kan du døgnet rundt via Patientportal skrive til os på e-konsultation, at du melder afbud.

Få hjælp til at huske din tid

Hvis du oplyser dit mobiltelefonnummer ved tidsbestilling, sender vi en påmindelse på SMS tre dage før din konsultation i klinikken